Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g onions, quartered
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 1 garlic clove
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground pepper
- 1 dried bay leaf
- 250 g long grain rice
- 900 g water
- 300 g fresh spinach leaves
- 500 g cod fillets, skinless
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1055 kJ / 252 kcal
- Białko
- 22.8 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Tomato and Haddock Rice
50min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min