Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stew with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Rice
-
white rice300 g
-
water1300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butterolive oil25 g
Seafood Stew
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh tarragon (opcjonalnie) leaves only2 sprigs
-
onions quartered80 g
-
olive oil50 g
-
peeled tomatoes quartered (see tip)200 g
-
green pepper cut in pieces80 g
-
1 tsp fish stock paste, homemade, crumbledfish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
tinned coconut milk400 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined, peeled, fresh or defrosted from frozenlarge raw prawns, peeled peeled, fresh or defrosted from frozen500 g
-
fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)400 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fresh chives snipped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
48 g
Kalorie
2644 kJ /
632 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Almond Easter Sheep
2 godz. 45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min