Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Baked spinach and eggs
35 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Potato and Vegetable Purée
40 min