Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Stuffed vegetables
1h 5min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Courgettes with Corn
25min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pasta alla Norma
50min
Chickpea Soup with Spinach
40min