Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
courgettes (approx. 400 g), halved lengthways2
-
aubergines (approx. 500 g), halved lengthways2
-
white onions (approx. 240 g), halved2
-
water500 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp and extra for greasing10 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
fresh basil leaves10
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Cod with citrus butter
50 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Hake and Prawn Burger
15 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.