Urządzenia i Akcesoria
Olive and Mozzarella Farfalle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Spicy Cornbread Gratin
Brak ocen
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Antioxidant detox juice
10 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min