Urządzenia i Akcesoria
Olive and Mozzarella Farfalle
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2025 kJ /
484 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Tomato Rice
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Rhubarb and Strawberry Juice
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min