Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod Gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
bread, day old cut in pieces50 g
Codfish
-
bread, day old cut in pieces100 g
-
milk100 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves2
-
carrots peeled, cut in pieces300 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
milk300 g
-
plain flour60 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
double cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Creamed Cod
45 min