Wersje kompatybilne
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1015 kJ / 240 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto à la viande hachée
45min
Chèvre-poivron
15 Min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Poulet aux poivrons façon risotto
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto de poulet aux champignons
30 Min