Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 200 g de petits pois surgelés
- 1150 g d'eau
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2668.2 kJ / 638.3 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 121 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de lentilles corail
1 Std. 20 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Risotto au potiron
35min
Riz express aux légumes
25 Min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Patoto petits pois jambon
30 Min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Penne à la crème de chou-fleur
1 Std.
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Gratin de blé aux légumes
25 Min
Risotto à la tomate et au parmesan WW (ex- Weight Watchers®)
30 Min