Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
lub 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 725 kJ / 173 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Risotto au chou-fleur
45min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto au potimarron
1h
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Risotto à la betterave
30min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min