Risotto au poireau et au gorgonzola

Risotto au poireau et au gorgonzola

4.6 384 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de poulet
    1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de poireau blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
  • 200 g de riz spécial risotto
  • 500 g d'eau
  • 60 g de gorgonzola au mascarpone
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 378.4 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 2518.2 kJ / 601.9 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 90.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...