Urządzenia i Akcesoria
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 pieces
Składniki
Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
fine sea salt¼ tsp
Pancakes
-
courgette (approx. 1), cut in pieces310 g
-
1 shallotspring onion white part only1
-
unsalted butter plus extra for frying40 g
-
self-raising flour170 g
-
buttermilk200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
eggs2
-
corn kernels, fresh130 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
10 g
Kalorie
1149 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 godz. 35 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Chocolate Quinoa Porridge
25 min
Avocado and Cashew Chocolate Mousse
5 min
Avocado Mayonnaise
10 min