Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato and herb sauce
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
fresh chives cut in thirds15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion cut in halves70 g
-
sun-dried tomatoes drained50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
butter cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
Kalamata olives, pitted sliced50 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
Seafood
-
fresh mussels scrubbed and debearded750 g
-
fresh clams cleaned (see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
pine nuts toasted30 g
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
67.7 g
Kalorie
2984 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion soup
1 godz. 10 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Salmon Tartare
25 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Salmon burgers
25 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min