Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tomato and herb sauce
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
fresh chives cut in thirds15
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
red onion cut in halves70 g
-
sun-dried tomatoes drained50 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
brown sugar2 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
butter cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
Kalamata olives, pitted sliced50 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
Seafood
-
fresh mussels scrubbed and debearded750 g
-
fresh clams cleaned (see Tips)500 g
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
pine nuts toasted30 g
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
67.7 g
Kalorie
2984 kJ /
710 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Veal Stew
2 Std. 10 Min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1 Std. 45 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Hot and Sour Prawn Soup
15 Min
Seafood Risotto
40 Min
Onion Soup
1 Std.