Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Chorizo and Chicken Burgers
20 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Chicken Pizzaiola
50 Min