Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Salad
1h 20min
Pasta Salad with Salami
25min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Curry Noodles with Pork
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min