Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g soy sauce
- 50 g honey
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil, to taste
- 25 g hoisin sauce
- 1 pinch ground black pepper
Chicken and Rice
- 800 g chicken breasts, skinless, diced (2-3 cm)
- 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
- 1 tsp vegetable stock paste, homemade
- ½ tsp salt
- 300 g white long-grain rice
- 1000 g water
- 2 Tbsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3.1 g
Alternatywne przepisy
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Spaghetti Carbonara
40min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min