Urządzenia i Akcesoria
Fish with Mixed Pepper Couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
4 red mullets, gutted, cleaned, (approx. 700-800 g) (see tip)cod fillets (approx. 700-800 g)2
-
harissa sauce (see tip)1 tsp
-
ras el hanout2 (see tip)2 tsp
-
lemon-salt paste (see tip)2 tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
olive oil2 ½ Tbsp
-
red peppers quartered200 g
-
yellow peppers quartered250 g
-
green peppers quartered200 g
-
couscous250 g
-
water290 g
-
ground black pepper1 pinch
-
liquid fish stock250 g
-
red peppers cut in large pieces200 g
-
brown sugar¼ tsp
-
4 Tbsp fresh parsley leaves, choppedfresh coriander leaf chopped4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2054 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Ratatouille
40 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min