Fish with Mixed Pepper Couscous
TM5 TM6

Fish with Mixed Pepper Couscous

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
  • 1 tsp harissa sauce (see tip)
  • 2 tsp ras el hanout (see tip)
  • 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
  • 1 ¼ tsp fine sea salt
  • 2 ½ Tbsp olive oil
  • 200 g red peppers, quartered
  • 250 g yellow peppers, quartered
  • 200 g green peppers, quartered
  • 250 g couscous
  • 290 g water
  • 1 pinch ground black pepper
  • 250 g liquid fish stock
  • 200 g red peppers, cut in large pieces
  • ¼ tsp brown sugar
  • 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2054 kJ / 492 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
13 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy