Seafood Stir-fry in Tomato Sauce

Seafood Stir-fry in Tomato Sauce

4.1 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    10 g
  • cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)
    150 g
  • scallops cut in pieces
    100 g
  • raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)
    150 g
  • passata (see tip)
    30 g
  • water
    10 g
  • sugar
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • fresh parsley chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1315 kJ
Białko 31.5 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...