Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
TM6 TM5

Seafood Stir-fry in Tomato Sauce

4.2 (13 ocen)

Składniki

  • 3 garlic cloves
  • 10 g olive oil
  • 150 g cuttlefish, cut in pieces (3 cm) (see tip)
  • 100 g scallops, cut in pieces
  • 150 g raw tiger prawns, peeled, deveined, cut in pieces (see tip)
  • 30 g passata (see tip)
  • 10 g water
  • ¼ tsp sugar
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp black peppercorns
  • fresh parsley, chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1315 kJ / 314 kcal
Białko
31.5 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy