Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
1315 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Chow Mein
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min