Urządzenia i Akcesoria
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
cuttlefish cut in pieces (3 cm) (see tip)150 g
-
scallops cut in pieces100 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined, cut in pieces (see tip)150 g
-
passata (see tip)30 g
-
water10 g
-
sugar¼ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
fresh parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
1315 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Sautéed Prawns
15 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min