Octopus and Potato Salad

Octopus and Potato Salad

4.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • water
    1000 g
  • fresh octopus beak removed, cut in pieces (5 cm)
    1400 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    700 g
  • rocket salad washed, dried
    1 packet
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground white pepper
    2 pinches
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 473.3 kcal / 1980.5 kJ
Białko 62.2 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 1247.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...