Urządzenia i Akcesoria
Octopus and Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fresh octopus beak removed, cut in pieces (5 cm)1400 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)700 g
-
rocket salad washed, dried1 packet
-
fine sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.3 mg
Białko
62.2 g
Kalorie
1980.5 kJ /
473.3 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Polenta
50 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Fruit Ice Cream
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min