Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tiramisu Dip
-
mascarpone cheese250 g
-
double cream120 g
-
caster sugar to taste (see tip)30 - 50 g
-
50 g strong brewed coffee, coldcoffee liqueur (e.g. Kahlua®)40 g
Spaghetti with Mussels
-
boiling water for cooking pasta
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti320 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
cherry tomatoes halved280 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
white wine25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
sponge finger biscuit for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700 mg
Białko
33 g
Kalorie
4289 kJ /
1027 kcal
Tłuszcz
57 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Beef Noodle Pho
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Prawn Chow Mein
45 min