Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tiramisu Dip
-
mascarpone cheese250 g
-
double cream120 g
-
caster sugar to taste (see tip)30 - 50 g
-
50 g strong brewed coffee, coldcoffee liqueur (e.g. Kahlua®)40 g
Spaghetti with Mussels
-
boiling water for cooking pasta
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried spaghetti320 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil plus 1 Tbsp20 g
-
cherry tomatoes halved280 g
-
frozen mussel meat defrosted400 g
-
white wine25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
cocoa powder for dusting1 - 2 tsp
-
sponge finger biscuit for serving8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700 mg
Białko
33 g
Kalorie
4289 kJ /
1027 kcal
Tłuszcz
57 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Papaya Sorbet
15 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Steamed Fish
30 min