Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Stuffing Balls
1 godz. 5 min
Boiled Eggs
20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Leftover Turkey and Veg Bake
1 godz.
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Chunky Coleslaw
5 min
Carrot and Swede Mash
20 min