Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Boiled Eggs
20 min
Mashed Potatoes
45 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Steamed Fish
30 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 min