Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
220 g smoked bacon, diced (approx. 5 mm)pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Red Cabbage
1 godz.
English Brunch
50 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Steamed Fish
30 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min