
Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
mixed fresh herbs leaves and tender stems, e.g. sage, parsley, thyme30 g
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved900 g
-
shallots halved110 g
-
pancetta diced (approx. 5 mm)220 g
-
unsalted butter diced30 g
-
cooked chestnuts, peeled200 g
-
sweet Marsala wine60 g
-
maple syrup1 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
400 kcal /
1674 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1 godz.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Steak au Poivre
20 min
Mashed Potatoes
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Courgettes with Corn
25 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Creamy Mushrooms
35 min