Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'ananas frais, détaillé en cubes
- 100 g de poivrons rouges grillés, en conserve, détaillés en cubes
- 5 g de vinaigre de xérès, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés, et un peu pour la finition
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'huile d'olive (opcjonalnie)
- coriandre fraîche, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 269 kJ / 64 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho poivron-framboise
10min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Gaspacho de melon
10min