
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 pâte feuilletée maison
- 300 g d'eau
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de petits pois frais écossés
- 100 g d'asperges vertes fendues en deux dans la longueur
- 50 g de pois gourmands
- 50 g de fèves fraîches écossées et pelées
- 2 branches de basilic frais
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 200 g de fromage de brousse de brebis
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 281 kcal / 1175 kJ
- Białko
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Węglowodany
- 15.3 g