Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 371 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait XXL
55 dk
Entremets chocolat noisette
2sa 30 dk
Crème d'amande aux raisins
1 godz. 40 min
Crème dessert à la vanille
1h 25min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12h 15min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Crème dessert au sirop d'érable
20 dk
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Crème au lait de coco
15 Min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2sa 30 dk