Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 100 g de sucre de canne
- 50 g de sirop de coquelicot
- 200 g de fraises
- 450 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kJ / 96 kcal
- Białko
- 0.3 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 Std. 25 Min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 Min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Granité framboise-violette
2h 15min
Petits biscuits lapins
2h 40min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1h 45min
Sorbet minute fraise-banane
4h 15min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Milkshake au caramel salé
25 Min
Sorbet framboise-girofle
12h
Blancs d'œufs montés en neige
5 Min