Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La glace au lait ribot
- 500 g de lait ribot
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de lait en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le crumble aux pommes
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 40 g d'amandes effilées
- 80 g de beurre demi-sel
- 70 g de farine de sarrasin
- 700 g de pommes, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 503 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 64.3 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de sarrasin aux champignons
1h 15 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min
Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés
1h 15 min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min
Crumble banane, coco et pain d'épices
55min
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45min
Brownie butternut-noix de pécan
35 Min