Pappardelle al sugo di agnello

Pappardelle al sugo di agnello

3.8 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di pancetta a cubetti
    70 g
  • di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
    60 g
  • di cipolla dorata in quarti
    120 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di carne trita di agnello
    500 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
    300 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 651 kcal / 2724 kJ
Białko 42.4 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...