Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 eggs
- 500 g water
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 12 sprigs fresh coriander, stalks and leaves, cut into thirds
- 100 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp coconut oil
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into halves
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 200 g Brussels sprouts
- 2 tbsp tamari
- 1 tbsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 50 g fresh bean sprouts, plus extra for garnishing
- salt, to taste
- 2 tbsp roasted unsalted cashew nuts
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1128.5 kJ / 268.5 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1152.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower mash
25min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25min
Paleo sandwich bread
1h 30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Hommus dip
5 min