Pork san choy bau
TM6 TM5 TM31

Pork san choy bau

3.5 (120 ocen)

Składniki

  • 4 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 garlic clove
  • ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, plus extra finely sliced to serve
  • 300 g pork fillet, sinew free, diced
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp oyster sauce
  • 1 tsp rice wine
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tsp raw sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • 40 g carrot, cut into pieces
  • 2 dried shiitake mushrooms, sliced
  • 140 g canned water chestnuts, drained
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced, to serve
  • 4 - 6 iceberg lettuce leaves
  • fresh lime, cut into wedges, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2400.8 kJ / 573.8 kcal
Białko
43.9 g
Węglowodany
58.9 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
16.9 g
Sód
894.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy