Urządzenia i Akcesoria
Lemon chicken with crispy potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
olive oil plus extra to coat potatoes20 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith1
-
fresh thyme8 sprigs
-
garlic cloves thinly sliced4
-
chicken Marylands (approx. 750 g), skin on2
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes2
-
sea salt to taste1 pinch
-
mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
601.7 mg
Białko
69.8 g
Kalorie
4836.7 kJ /
1156 kcal
Tłuszcz
72.9 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chicken à la king
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min