Urządzenia i Akcesoria
Lemon chicken with crispy potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
olive oil plus extra to coat potatoes20 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith1
-
fresh thyme8 sprigs
-
garlic cloves thinly sliced4
-
chicken Marylands (approx. 750 g), skin on2
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes2
-
sea salt to taste1 pinch
-
mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
601.7 mg
Białko
69.8 g
Kalorie
4836.7 kJ /
1156 kcal
Tłuszcz
72.9 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Pork fillet with mustard
35 min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50 min