Urządzenia i Akcesoria
Pork and gravy with red wine cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork scotch fillets (approx. 6 steaks)700 - 800 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted prunes plus 3 extra prunes40 g
-
red cabbage cut into pieces500 g
-
raisins50 g
-
red wine250 g
-
unsalted butter30 g
-
white sugar1 tbsp
-
whole cloves4
-
red wine vinegar20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
tomato paste20 g
-
water400 g
-
potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces2 - 3
-
dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)6
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
907.8 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
1562.7 kJ /
372.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Hunters' stew
1 godz.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min