Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp paprika
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 1 tbsp oil
- 40 g pitted prunes, plus 3 extra prunes
- 500 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g raisins
- 250 g red wine
- 30 g unsalted butter
- 1 tbsp white sugar
- 4 whole cloves
- 20 g red wine vinegar
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 20 g tomato paste
- 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.7 kJ / 372.1 kcal
- Białko
- 31.7 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 907.8 mg
Alternatywne przepisy
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 godz. 30 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Hunters' stew
1h
Pork and apple cider stew
1h 40 min