Urządzenia i Akcesoria
Pork and gravy with red wine cabbage
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork scotch fillets (approx. 6 steaks)700 - 800 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
oil1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pitted prunes plus 3 extra prunes40 g
-
red cabbage cut into pieces500 g
-
raisins50 g
-
red wine250 g
-
unsalted butter30 g
-
white sugar1 tbsp
-
whole cloves4
-
red wine vinegar20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
tomato paste20 g
-
water400 g
-
potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces2 - 3
-
dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)6
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
907.8 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
1562.7 kJ /
372.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Pork fillet with mustard
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min