Pork and gravy with red wine cabbage
TM6 TM5 TM31

Pork and gravy with red wine cabbage

4.0 ( 52 oceny )

Składniki

  • 700 - 800 g pork scotch fillets (approx. 6 steaks)
  • 1 ½ tsp salt plus extra to taste
  • ½ tsp paprika
  • 1 tbsp oil
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 40 g pitted prunes plus 3 extra prunes
  • 500 g red cabbage cut into pieces
  • 50 g raisins
  • 250 g red wine
  • 30 g unsalted butter
  • 1 tbsp white sugar
  • 4 whole cloves
  • 20 g red wine vinegar
  • 200 g brown onion cut into quarters
  • 3 garlic cloves
  • 20 g tomato paste
  • 400 g water
  • 2 - 3 potatoes (approx. 300-350 g), peeled and cut into 3-4 cm pieces
  • 6 dried shiitake mushrooms or dried porcini mushrooms (see Tips)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
372.1 kcal / 1562.7 kJ
Białko
31.7 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
26.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
907.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy