Urządzenia i Akcesoria
Chicken with creamy vegetable sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water400 g
-
carrot cut into pieces130 g
-
celeriac cut into pieces60 g
-
celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only25 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
chicken breast fillets cut into strips (7 x 3 cm)600 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
button mushrooms cut into slices150 g
-
plain flour30 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
butter30 g
-
Worcestershire sauce (optional)1 tsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
618.4 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
1335.9 kJ /
318.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Spaghetti carbonara
35 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken à la king
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min