
Urządzenia i Akcesoria
Stracciatella alla romana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
60 g di pecorino Romano a pezzi
-
30 g di semolino di grano
-
3 uova
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di noce moscata in polvere
-
1000 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
144 kcal /
602 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy