Zuppa di patate e mais

Zuppa di patate e mais

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    15 g
  • cipolla piccola a metà
    1
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a rondelle
    50 g
  • di finocchio il gambo
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di patate pelate e a tocchi (2 cm)
    150 g
  • di zucchine a rondelle
    150 g
  • di funghi freschi puliti
    150 g
  • di mais dolce in scatola scolato
    150 g
  • di acqua
    700 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    100 g
  • di pane (opcjonalnie) di Matera
    4 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...