Zuppa di patate e mais

Zuppa di patate e mais

4.5 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cipolla piccola a metà
  • 30 g di sedano a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a rondelle
  • 40 g di finocchio il gambo
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di patate pelate e a tocchi (2 cm)
  • 150 g di zucchine a rondelle
  • 150 g di funghi freschi puliti
  • 150 g di mais dolce in scatola scolato
  • 700 g di acqua
  • 100 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
  • 4 fette di pane (opcjonalnie) di Matera

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 35.8 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...