Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 700 g di filetti di trota salmonata, con la pelle e puliti
- 3 patate di medie dimensioni, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 3 uova
- 500 g di acqua
- 150 g di olive nere denocciolate (peso sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Trota estiva
50 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Filetti di trota con purea di broccoli
40 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Trota alla piemontese
1h
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min