
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di farro con ravanelli e rucola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio1
-
di pomodori secchi30 g
-
di capperi sotto sale sciacquati1 cucchiaino colmo
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di acqua1200 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di farro240 g
-
di ravanelli rossi a fette sottili180 g
-
di rucola lavata e asciugata1 mazzetto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
354 kcal /
1481 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
16.5 g
Węglowodany
41.6 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A piedi nudi nel parco
50 Przepisów
Włochy
Włochy