Insalata di farro con ravanelli e rucola

Insalata di farro con ravanelli e rucola

4.2 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di pomodori secchi
    30 g
  • di capperi sotto sale sciacquati
    1 cucchiaino colmo
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di acqua
    1200 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di farro
    240 g
  • di ravanelli rossi a fette sottili
    180 g
  • di rucola lavata e asciugata
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 354 kcal / 1481 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 41.6 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...