Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
TM31 TM5 TM6

Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 30 g queijo parmesão
  • 30 g coentros
    lub 30 g manjericão fresco
  • 3 dentes de alho
  • 80 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 8 ovos
  • ½ c. chá de sal
  • 100 g queijo de cabra semicurado esfarelado
  • 50 g espinafres
    lub 50 g rúcula

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1686.7 kJ / 403.1 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
2.3 g
Tłuszcz
35.5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
644.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy