
Urządzenia i Akcesoria
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni
Składniki
-
asparagi verdi gambi e punte separati250 g
-
di porro a pezzi80 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)100 g
-
di zucchine a tocchetti (1 cm circa)400 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino colmo
-
code di gambero sgusciate e pulite12
-
di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)250 g
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
285 kcal /
1192 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
8.9 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calore nel piatto
68 Przepisów
Włochy
Włochy