Minestra di primavera con gallinella e gamberi

Minestra di primavera con gallinella e gamberi

4.5 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • asparagi verdi gambi e punte separati
    250 g
  • di porro a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
    100 g
  • di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
    400 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • code di gambero sgusciate e pulite
    12
  • di filetti di gallinella di mare a tocchetti (2-3 cm)
    250 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 8.9 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...