Capesante in crosta di pistacchi
TM31 TM5 TM6

Capesante in crosta di pistacchi

4.6 (32 oceny)

Składniki

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pistacchi salati sgusciati
  • 30 g di pangrattato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 8 capesante, pulite (vedere consigli)
  • 30 g di olio di semi di arachidi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
406 kJ / 97 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
3.8 g
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy