Insalata di riso integrale (vegan)

Insalata di riso integrale (vegan)

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1300 g
  • di aceto di vino bianco
    200 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di riso integrale (cottura 35-40 minuti)
    320 g
  • di cipolla rossa a fette
    150 g
  • di carote pelate e a rondelle
    150 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm circa)
    200 g
  • di mais dolce in scatola sgocciolato
    150 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm circa)
    150 g
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318 kcal / 1330 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 50.9 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...