![Insalata di riso integrale (vegan) Insalata di riso integrale (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9EF904F9-CF84-45D7-9E19-4AA52E546928/Derivates/33CB6F49-4894-43B6-B620-4AED8465CB19.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso integrale (cottura 35-40 minuti)
- 150 g di cipolla rossa a fette
- 150 g di carote, pelate e a rondelle
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 150 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (1 cm circa)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330 kJ / 318 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 50.9 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di miglio e tonno
55 dk
Insalata di riso
40 Min
Cous cous di cavolfiore
20 dk
Farro asparagi e frittatina in forma
45 Min
Insalata di riso parboiled
55 dk
Insalata di riso basmati
55 dk
Insalata di riso nero
1 Std.
Insalata di riso rosso
1 Std.
Insalata di riso, frittata e verdure
50 Min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 Min
Insalata rossa
35 Min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 dk