Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 62.8 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Błonnik
- 13.5 g
Alternatywne przepisy
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 dk
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Rendang curry
30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tofu scramble
25 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Sweet potato lasagne
1sa 20 dk