Urządzenia i Akcesoria
Millet cashew stir-fry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
tamari gluten free (see Tips)2 ½ tbsp
-
pure maple syrup2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
lime (zest of half a lime, juice of whole lime)1
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
fresh bean sprouts150 g
-
millet rinsed and drained200 g
-
filtered water380 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 2
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
carrot cut into pieces (2 cm)120 g
-
cabbage cut into pieces (3 cm)120 g
-
cashews100 g
-
red onion (approx. 120 g), cut into thin slices1
-
capsicums cut into thin slices2
-
canned water chestnuts cut into thin slices227 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.2 g
Kalorie
2178.9 kJ /
518.8 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
13.5 g
Węglowodany
62.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min