Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt

Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt

3.6 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 440 g di acqua
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
  • 2 cucchiaini di sale
  • 400 g di filetti di merluzzo a pezzi (2 cm)
  • 1 uovo
  • olio extravergine di oliva q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 234 kcal / 979 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...