Involtini lucani

Involtini lucani

4.7 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di lonza di maiale a fettine
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di pancetta affumicata a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino rosso
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 500 g di pomodori pelati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 402 kcal / 1682 kJ
Białko 33.9 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...