
Urządzenia i Akcesoria
Pancotto con cime di rape
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
spicchio di aglio senza anima1
-
peperoni cruschi (vedere varianti)2
-
di olio extravergine di oliva80 g
-
di acqua400 g
-
di sale + q.b.2 pizzichi
-
di cime di rapa (peso netto) (vedere varianti )350 g
-
di pane raffermo a fette500 g
-
di pecorino grattugiato (opcjonalnie)4 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
608 kcal /
2544 kJ
Białko
16.1 g
Tłuszcz
24.1 g
Węglowodany
87.1 g
Błonnik
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina Lucana
5 Przepisów
Włochy
Włochy