Wersje kompatybilne
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di pane bianco a tocchetti
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di pinoli
- 10 g di menta fresca, le foglie lavate
- 1 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di pesce spatola
- 60 g di scalogno a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2205 kJ / 527 kcal
- Białko
- 33.5 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 25.6 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesce spada al salmoriglio
5min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1小时 20 分钟
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Involtini di pesce spada e melanzane
1小时 20 分钟
Pesce spada all'arancia
40 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1 Std.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min