
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g wody
- 35 g liści bazylii, świeżych
- 25 g liści szpinaku, świeżych
- 250 g oliwy z oliwek
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9426 kJ / 2255 kcal
- Białko
- 1.16 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 249.95 g
- Błonnik
- 1.04 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tapenada
5 Min
Włoskie masło ziołowe
5 Min
Oliwa czosnkowa
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 Min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25h 20 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Pesto z bazylii
10 min
Pasta z oliwek
5 Min