Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g wody
- 35 g liści bazylii, świeżych
- 25 g liści szpinaku, świeżych
- 250 g oliwy z oliwek
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 9426 kJ / 2255 kcal
- Białko
- 1.16 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 249.95 g
- Błonnik
- 1.04 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Oliwa truflowa
10 min
Dressing limonkowo-miętowy
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 Std. 20 Min
Oliwa chili
10 min
Oliwa portugalska
10 min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 min
Sos bazyliowo-musztardowy
20 Min
Remoulade
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 Std. 10 Min
Oliwa czosnkowa
10 min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Sos pietruszkowy (persillade)
5 min