Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 uova
- 400 g di fagiolini freschi, confezionati già spuntati
- 200 g di carote a rondelle (1 cm)
- 400 g di acqua
- 180 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 125 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 200 g di pomodorini datterino a metà
- 200 g di Feta a pezzi (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 400 g di panini (100 g per persona)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2966 kJ / 709 kcal
- Białko
- 35.6 g
- Węglowodany
- 81.7 g
- Tłuszcz
- 28.9 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patate e fagiolini al pesto
35min
Spinaci al burro
30min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di fagiolini
40min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalata di pasta integrale
40min
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Insalata di riso
40min
Insalata di riso (TM6)
40min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min