Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre en poudre
- 500 g de griottes surgelées, dénoyautées
- 3 blancs d'œufs
- 500 g d'ananas frais, coupé en morceaux et préalablement congelé en une seule couche
- 500 g de fruits rouges frais variés, préalablement congelés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 681 kJ / 160 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche glacée abricot-framboise
1h 20min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Gâteau à la fraise
3u. 35min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Sorbet aux fruits
10min
Glace aux fruits
5min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Miroir à la framboise
15min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min