Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre en poudre
- 500 g de griottes surgelées, dénoyautées
- 3 blancs d'œufs
- 500 g d'ananas frais, coupé en morceaux et préalablement congelé en une seule couche
- 500 g de fruits rouges frais variés, préalablement congelés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 681 kJ / 160 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 33.3 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche pain d'épices, mousse clémentine
13 Std.
Bûche glacée abricot-framboise
1 Std. 20 Min
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Macarons à la griotte
48 Std.
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Bûche sorbet aux trois parfums
1 Std. 20 Min
Mousse de kiwi
2h 15min
Bûche glacée
8 Std.
Bûche soyeuse enneigée
4 Std. 35 Min
Mousse surprise
14h
Vacherin griotte-amande
12h