Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 467.6 mg
Alternatywne przepisy
BBQ chicken winglets
1h 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Sweet and sour pork
40 min
Master stock chicken
1h 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork belly ramen
4h 10 min