Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 467.6 mg
Alternatywne przepisy
Asian-style pork noodles
1h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Pork belly ramen
4h 10 min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Korean barbecue chicken with rice
45 min