Urządzenia i Akcesoria
Thai-style grilled pork skewers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
fresh coriander root and stem2 stalks
-
ground white pepper¼ tsp
-
piece palm sugar1
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce2 tbsp
-
coconut milk100 g
-
pork fillet cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)680 g
-
warm water for soaking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.6 mg
Białko
13.9 g
Kalorie
399.6 kJ /
95.1 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1h
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Chicken stock paste
45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Hoisin pork bowl
45min
Sweet and sour pork
40min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Asian nachos
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Asian-style pork noodles
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min