Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef
- 450 g beef rump steak, cut into pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp dark soy sauce, plus extra to drizzle
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Bibimbap sauce
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste (see Tips)
- 1 ½ tbsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp water
- ½ tbsp rice wine vinegar
Vegetables and assembly
- 1000 g water
- 200 g long grain white rice
- 200 g carrot, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g zucchini, cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices
- 2 tbsp vegetable oil, to fry
- 4 eggs
- 2 nori sheets, cut into thin strips, to garnish (optional)
- 4 tablespoons kimchi, to serve (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2935.6 kJ / 699 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 44.9 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1147.4 mg
Alternatywne przepisy
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Korean beef bowl
1h 10 min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1h 15 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Bo ssam
29h 20min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min