Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap (beef rice bowl)
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
Beef
-
beef rump steak cut into pieces (2 cm)450 g
-
garlic cloves2
-
sesame oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
dark soy sauce plus extra to drizzle1 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
caster sugar2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Bibimbap sauce
-
garlic cloves2
-
caster sugar1 ½ tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste (see Tips)30 - 40 g
-
sesame oil1 ½ tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 tbsp
-
rice wine vinegar½ tbsp
Vegetables and assembly
-
water1000 g
-
long grain white rice200 g
-
carrot cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
zucchini cut into matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
fresh Asian mushrooms of choice, cut into slices100 g
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
eggs4
-
nori sheets cut into thin strips, to garnish (optional)2
-
kimchi to serve (optional - see Tips)4 tablespoons
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1147.4 mg
Białko
36.1 g
Kalorie
2935.6 kJ /
699 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Korean fried chicken
4 godz.
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 godz. 50 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Korean bao beef sliders
2 godz. 10 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Okonomiyaki
30 min