Chinese-style beef stew

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    90 g
  • garlic cloves cut in halves
    6
  • beef chuck steak cut in pieces (5-6 cm)
    1200 g
  • red onions cut into wedges
    500 g
  • fresh chillies cut into pieces (adjust to taste)
    1 - 2
  • dark beer
    200 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • Chinese five spice
    1 tsp
  • light soy sauce
    25 g
  • honey
    20 g
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • pickling onions small
    10 - 12
  • carrot cut in pieces (2-3 cm)
    250 g
  • fresh parsley chopped, to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 521.2 mg
Białko 34.5 g
Kalorie 1564.2 kJ / 373.9 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...