Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 60.9 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1658.8 mg
Alternatywne przepisy
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Creamy beef curry
1h 15min
Korean Bo ssam
29h 20 min.
Korean fried chicken
4h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Korean Bo ssam
29h 20 min.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min