![Korean beef bulgogi stir-fry with rice Korean beef bulgogi stir-fry with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc1b7dfb-7512-4ff0-96a7-85282c58fb4a/Derivates/0a734486-e811-4c4d-a714-8d5046822346.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 60.9 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1658.8 mg
Alternatywne przepisy
Sticky sesame chicken
40 min
Chilli with rice
50 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Creamy beef curry
1h 15 min
Krispy fried chicken
25 Min
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min