Urządzenia i Akcesoria
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
beef flank cut into pieces (5 cm)500 g
-
piece fresh ginger7 cm
-
garlic cloves6
-
brown sugar40 g
-
chilli broad bean paste to taste50 - 70 g
-
sesame oil40 g
-
soy sauce50 g
-
white rice300 g
-
water1000 g
-
canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)410 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum (small), cut into thin slices1
-
red cabbage sliced150 g
-
sea salt⅛ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
spring onion/shallot cut into slices, to garnish1
-
sesame seeds to garnish1 tbsp
-
kimchi to serve120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1658.8 mg
Białko
36.3 g
Kalorie
2484.1 kJ /
593.7 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Teochew Braised Mixed Platter
Keine Bewertungen
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 Min
Salmon and Mushroom Rice
Keine Bewertungen
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min