Ginger beef and sugar snap peas with rice
TM6

Ginger beef and sugar snap peas with rice

4.5 (85 ocen)

Składniki

Ginger beef marinade

  • 1 garlic clove
  • 15 g fresh ginger, peeled and cut into slices
  • ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
  • 200 g beef rump steak, cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)
  • 2 tsp cornflour
  • 15 g honey
  • 70 g teriyaki sauce
  • 20 g sesame oil
  • 20 g sake
  • 15 g lime juice

Rice

  • 180 g short-grain white rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp salt, plus extra to season

Ginger beef and sugar snap peas

  • 10 g sesame oil
  • 250 g sugar snap peas, trimmed
  • 6 spring onions/shallots, cut into thin slices (5 mm)
  • 1 tsp toasted sesame seeds, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3270.9 kJ / 778.8 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
107.4 g
Tłuszcz
20.1 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Błonnik
11.9 g
Sód
2426.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy