
Urządzenia i Akcesoria
Pomodori ripieni di riso basmati
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
8 pomodori maturi
-
5 g di sale + q.b
-
10 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
-
30 g di olio extravergine di oliva +q.b. per irrorare
-
100 g di pancetta a cubetti
-
750 g di acqua
-
2 cucchiaini di curry in polvere
-
5 g di sale
-
80 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
-
100 g di mozzarella a dadini
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
164 kcal /
686 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
10.1 g
Węglowodany
12.5 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Riso basmati
5 Przepisów
Włochy
Włochy