Pomodori ripieni di riso basmati

Pomodori ripieni di riso basmati

4.0 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 8 pomodori maturi
  • 5 g di sale + q.b
  • 10 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva +q.b. per irrorare
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 750 g di acqua
  • 2 cucchiaini di curry in polvere
  • 5 g di sale
  • 80 g di riso basmati (cottura 10 minuti)
  • 100 g di mozzarella a dadini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 164 kcal / 686 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 12.5 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...