Millefoglie di patate e funghi porcini
TM6 TM5 TM31

Millefoglie di patate e funghi porcini

4.6 (31 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate, pelate e a fette sottili
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
  • 100 g di Taleggio a fettine sottili
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1050.8 kJ / 251.3 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
26.2 g
Tłuszcz
13.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
2.7 g
Sód
358.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy