Millefoglie di patate e funghi porcini

Millefoglie di patate e funghi porcini

4.6 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 500 g di patate pelate e a fette sottili
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g funghi porcini freschi puliti e a fette sottili
  • 100 g di Taleggio a fettine sottili
  • sale q.b.
  • pepe nero macinato q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 251.3 kcal / 1050.8 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 13.6 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 358.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...